was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Asocijacija srednjoškolaca u BiH je krenula sa drugim ciklusom razmjena u sklopu projekta “Prijatelji bez granica II”. Projekat obuhvata program omladinskih razmjena koji uključuje čak 14 lokalnih zajednica širom BiH.

U proteklom periodu realizovali smo razmjene u 5 gradova i to: Travnik, Novi Travnik, Zenica, Brčko, Gradačac i Trebinje. Ukupno smo za vrijeme projektnih aktivnosti uključili više od 70 srednjoškolaca iz različitih sredina.

Pozivamo Vas da nam se priključite u narednim razmjenama, osjetite raznolikost naše države i upoznate vršnjake iz 14 gradova u Bosni i Hercegovini.

Jedna od slijedećih razmjena će uključivati srednjoškolce iz Gradiške, koji će dobiti priliku da posjete Jajce.

Ako ste iz Gradiške i pohađate srednju školu ovo je prava prilika za Vas. Prijavite se tako što ćete ispuniti aplikacijski obrazac na slijedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRikSbt_PeqewVBzfj88WBXS-rXW1ZVIO_0e1UkVjbEcME-g/viewform

Ukoliko budete izabrani za jednog od učesnika razmjena, dobit ćete priliku da posjetite Jajce i upoznate se sa svojim vršnjacima  i njihovom porodicom, upoznat ćete razlike i raznolikost življenja u BiH.

Nakon posjete Jajca, vršnjak kod kojeg si proveo svoje vrijeme će doći u tvoj grad, te bi prenoćiše trebao osigurati ti, odnosno tvoja porodica.

NAPOMENA: Sve ostale troškove(hrana, putni troškovi, osvježenje i sl.) snosi ASuBiH.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” images=”2030″ layout=”3″ gallery_style=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.