was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Obuku za stručne saradnike za rad sa mladima uspješno su završile dvije članice udruženja MOST . Svjetlana Vasić i Rina Knežević svoje znanje su dokazale položenim ispitom na kraju obuke, kojim se utvrđivalo poznavanje teorijskih i praktičnih znanja koja se odnose na rad sa mladima.

Obuku  je pokrenuo institut za razvoj mladih KULT  iz Sarajeva u trajanju od 20 dana (160 sati), kojom se žele podržati osobe koje rade sa mladima i unaprijediti njihove vještine i znanja za razvoj omladinskog rada u BiH. Obuka je održana kroz pet modula sa različitim temama koje su se obrađivale. Teme su obuhvatale najpotrebnije informacije koje polaznici treba da usvoje, od organizacijskih vještina, pisanja biznis planova, zakona o mladima, prava mladih, do rada na emocijama i socijalnim vještinama polaznika.

Rad sa mladima je jedan od najbitnijih programa Udruženja Most a ovom obukom smo dobili stručniji kadar koji će raditi na tom polju. Mladi su pokretači čitavog društva a mi smo tu na njihovu energiju usmjerimo na pravi način.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” images=”779,780,781″ layout=”3″ gallery_style=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.