was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Fondacija SHL nastavlja sa podrškom omladinskim projektima kroz program Fond omladinskog angažmana. Tim multiplikatora koji je zadužen za odabir i podršku projektnim prijedlozima odlučio je da podrži sljedeće ideje koje su pristigle u maju: Ljepši kej za ljepšu zajednicu – Gradiška i Radni neradni dan – Donji Vakuf.

Grad koji leži na obali rijeke Save, ima izgrađen kej koji predstavlja jedno od glavnih obilježja grada. Zadnjih godina kej se nalazi u nezavidnom stanju. Predstavnici udruženja “Most” Gradiška su došli na ideju da urede kej, te da ofarbaju jedan dio keja. Cilj projekta je prvenstveno uljepšavanje popularnog šetališta kroz volonterski rad i angažovanje mladih da uljepšaju svoju sredinu. Ovim projektom će mladi nastojati potaknuti sugrađane da više čuvaju svoj grad i okolinu.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u što većem broju i da zajedno uredimo mjesto koje je uvijek bilo okupljalište mladih.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” layout=”3″ gallery_style=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.