was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]18.02.2016. godine koordinator Dnevnog centra Gnijezdo Gradiška Miroslav Gajić, gostovao je na Radio Gradišci. Povod odlaska bio je informisanje šire javnosti o svakodnevnim aktivnostima u Gnijezdu. Ulazak u šesti mjesec  rada Gnijezda (od septembra 2015. godine) donio je značajne rezultate u radu sa korisnicima, o čemu su informisani slušaoci. Polugodište školske 2015/2016. godine pokazalo je mjerljive rezultate kroz poboljšan školski uspjeh i vladanje, te napredak u socijalnim kontaktima sa drugom djecom.

Pozitivne povratne informacija od strane projektnih partnera  (Centar za socijalni rad Gradiška, pedagoško- psihološke službe osnovnih škola, udruženja građana) uveliko su nam pomogle da unaprijedimo postojeće aktivnosti, ali i da promovišemo pozitivne vrijednosti koje njegujemo u Udruženju Most.

U narednom periodu plan je da se u  projekat uključi što veći broj partnerskih institucija i udruženja kako bi se stekli uslovi za povećanje broja korisnika i vjerovatnoće da se sa projektnim aktivnostima nastavi i nakon septembra 2016. godine.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” images=”815″ layout=”4″ gallery_style=”1″ img_size=”300×300″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.