was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Udruženje Most postalo je bogatije za jednog člana domaćinstva. Od danas smo ispunjeni toplinom i boravak u Gnijezdu postao je još ugodniji. Sigurni smo da na osnovu visine od 1,3 m i svakodnevne sivo- crvene kombinacije ne možete procijeniti o čemu se radi.

Za one koji ne znaju, Udruženje Most je uz finansijsku podršku Predsjedništva BiH, Opštine Gradiška i IN Fondacije, obezbijedilo finansije koje dugoročno rješavaju problem grijanja u zimskom periodu godine. Bogatiji smo od 20. marta za peć na pelet i 4 radijatora koji su vješto postavljeni uz pomoć ekipe iz Grijanje inžinjeringa.

Većina stanovnika u lokalnoj zajednici priželjkuje sunce i povećanje tempetature, a mi hoćemo još jedan talas zime da testiramo sistem za grijanje![/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” images=”1316,1317,1318″ layout=”3″ gallery_style=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.