Naši drugari iz savjeta učenika OŠ “Kozarska djeca” su nam, kao i prethodne godine, pripremili odlične paketiće za naše mališane. U prethodnim druženjima i radionicama, oni su nas posjećivali. Ipak, ovaj put smo mi išli u posjetu  njihovoj školi gdje su nas dočekali sa paketićima i pripremljenom prostorijom za druženje sa puno slatkiša i sokića. Djeca iz savjeta učenika OŠ “Kozarska djeca” su pripremila paketiće za 15 djece iz Gnijezda, uzrasta od I-V razreda. Svako dijete je dobilo po dva paketića i to jedan sa kutijom punom igračkica, novim majicama, košuljicama, pernicama i sličnim stvarima, a drugi paketić je bio pun slatkiša.! Djeca iz Gnijezda su bila oduševljena druženjem i jedva čekaju kada će naši drugari ponovo doći u posjetu našem udruženju.

Cijelu godinu smo sarađivali i sa Tehničkom školom i njihovim volonterima i njihovi učenici su nam takođe pripremili 10 paketića za djecu. Tako da smo uspjeli od svih ovih predivnih donacija da podijelimo djeci pakete, ali i da ih počastimo za dječiju novu godinu koju smo organizovali u Mostu.
Zahvaljujemo se našim partnerima i radujemo se budućoj saradnji, a njihovim učesnicima se posebno zahvaljujemo na uloženom trudu kako bi Gnjezdaše usrećili za novgodišnje praznike.

Neformalno obrazovanje
January 10, 2019

Malo smo talasali u proteklom periodu!

Kakvi su talasi u pitanju? Najprije oni kreativni, jer je novembar iznenadio svojim toplim veremenom,…
Read More
Neformalno obrazovanje
July 25, 2018

Rezultati istraživanja fokus grupe o primjeni modela Porodične grupne konferencije

In Fondacija je u toku mjeseca maja od partnerskih organizacija zamolila prikupljanje materijala o primjerima…
Read More
Neformalno obrazovanje
June 4, 2018

Why you should consider learning foreign languages

As you are reading this article you already know at least one foreign language. The…
Read More

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.