Naši drugari iz savjeta učenika OŠ “Kozarska djeca” su nam, kao i prethodne godine, pripremili odlične paketiće za naše mališane. U prethodnim druženjima i radionicama, oni su nas posjećivali. Ipak, ovaj put smo mi išli u posjetu  njihovoj školi gdje su nas dočekali sa paketićima i pripremljenom prostorijom za druženje sa puno slatkiša i sokića. Djeca iz savjeta učenika OŠ “Kozarska djeca” su pripremila paketiće za 15 djece iz Gnijezda, uzrasta od I-V razreda. Svako dijete je dobilo po dva paketića i to jedan sa kutijom punom igračkica, novim majicama, košuljicama, pernicama i sličnim stvarima, a drugi paketić je bio pun slatkiša.! Djeca iz Gnijezda su bila oduševljena druženjem i jedva čekaju kada će naši drugari ponovo doći u posjetu našem udruženju.

Cijelu godinu smo sarađivali i sa Tehničkom školom i njihovim volonterima i njihovi učenici su nam takođe pripremili 10 paketića za djecu. Tako da smo uspjeli od svih ovih predivnih donacija da podijelimo djeci pakete, ali i da ih počastimo za dječiju novu godinu koju smo organizovali u Mostu.
Zahvaljujemo se našim partnerima i radujemo se budućoj saradnji, a njihovim učesnicima se posebno zahvaljujemo na uloženom trudu kako bi Gnjezdaše usrećili za novgodišnje praznike.

Neformalno obrazovanje
January 10, 2017

Prevencija rodno zasnovanog nasilja

Budi muško klub Gradiška ugostio je predstavnike Fondacije Udružene žene koji u sklopu projekta "Prevencija rodno…
Read More
Neformalno obrazovanje
December 30, 2016

Održana radionica “Upoznaj svoja prava i prilike”

Mladi sa invaliditetom posjetili su Gradišku u sklopu radionice "Upoznaj svoja prava i prilike". Organizator…
Read More
Neformalno obrazovanje
December 27, 2016

Udruženje Most na 4. Konferenciji omladinskog rada Republike Srpske

Više nego uspješno, završena je četvrta Konferencija omladinskog rada KORA4.  „M.O.C.A.R.T. Republike Srpske – Mreža…
Read More

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.