was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Naši drugari iz savjeta učenika OŠ “Kozarska djeca” su nam, kao i prethodne godine, pripremili odlične paketiće za naše mališane. U prethodnim druženjima i radionicama, oni su nas posjećivali. Ipak, ovaj put smo mi išli u posjetu  njihovoj školi gdje su nas dočekali sa paketićima i pripremljenom prostorijom za druženje sa puno slatkiša i sokića. Djeca iz savjeta učenika OŠ “Kozarska djeca” su pripremila paketiće za 15 djece iz Gnijezda, uzrasta od I-V razreda. Svako dijete je dobilo po dva paketića i to jedan sa kutijom punom igračkica, novim majicama, košuljicama, pernicama i sličnim stvarima, a drugi paketić je bio pun slatkiša.! Djeca iz Gnijezda su bila oduševljena druženjem i jedva čekaju kada će naši drugari ponovo doći u posjetu našem udruženju.

Cijelu godinu smo sarađivali i sa Tehničkom školom i njihovim volonterima i njihovi učenici su nam takođe pripremili 10 paketića za djecu. Tako da smo uspjeli od svih ovih predivnih donacija da podijelimo djeci pakete, ali i da ih počastimo za dječiju novu godinu koju smo organizovali u Mostu.
Zahvaljujemo se našim partnerima i radujemo se budućoj saradnji, a njihovim učesnicima se posebno zahvaljujemo na uloženom trudu kako bi Gnjezdaše usrećili za novgodišnje praznike.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” images=”2359,2349,2350,2351,2352,2353,2354,2355,2356,2357,2358″ layout=”3″ gallery_style=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.