was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Koalicija Pod lupom i ove godine nadgleda izborni proces i izborni dan (2.10.2016). Pozivamo naše punoljetne volontere zainteresovane da budu posmatrači, da nam se jave kako bismo im pomogli sa prijavom.

Posmatrači će na dan izbora raditi čitav dan (od 6 ujutro pa sve dok birački odbori ne prebroje listiće), izvještavaće sms porukama (instrukcije će dobiti na treningu), a naknada koju će dobiti iznosi 55,00 KM + eventualni putni trošak do biračkog mjesta i nazad.

Svi posmatrači Koalicije Pod lupom (3000 posmatrača u BiH) će morati proći obuku za posmatranje izbora koja će biti održana u periodu od 15-25.9.2016. (o tačnom datumu obuke u Gradišci ćemo se naknadno dogovoriti), a prije toga će svi posmatrači potpisati Kodeks o nepristrasnosti na osnovu kojeg će dobiti akreditacije od Centralne izborne komisije.. Takođe, troškovi dolaska na obuku će biti pokriveni.

Prijave su otvorene najkasnije do 7. avgusta. Javite nam se za više informacija i za pomoć sa prijavom.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” images=”2025″ layout=”3″ gallery_style=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]
[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.