was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]Dio tima u Udruženju Most imao je čast da ugosti 4.- 5. i 11.-12. juna gospođu Irenu Đumić Jurić- Marijanović, psihologinju, grupno- analitičkog terapeuta i polaznicu seminara „Terapija traume metodom psihodrame“.
Četiri člana Udruženja uzeli su aktivno učešće u seminaru, na kojem se prvenstveno radilo na jačanju sopstvenih resursa i samopouzdanju. Dobijena je prilika da se nauče koristiti sljedeće tehnike: vježbe imaginacije u cilju stabilizacije, osnaživanja i korištenja tijela kao resursa, distanciranje i kontrola nad intruzivnim sadržajima. Radilo se i na ključnim osjećanjima sreće, tuge, ljutnje i straha. U pogledu socijalnih kompetencija, nezaobilazne su bile vježbe o povjerenju, bliskosti, granicama i odnosima.
Usvojena znanja i stečene vještine olakšaće rad sa djecom i mladima, jer će se primijeniti kroz psihosocijalne radionice i savjetodavni rad. Srdačno preporučujemo da posjetite sajt Udruženja „U povjerenju“ iz Banjaluke, te da se detaljnije upoznate sa izvanrednim timom i njihovim višegodišnjim radom http://www.carpediembl.org/psihoterapeuti-u-povjerenju-psihoterapija-banja-luka[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” images=”1897,1898,1899,1900,1901,1902,1903,1904″ layout=”3″ gallery_style=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]
[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.