was successfully added to your cart.

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]UG “Bez granica Banjaluka” organizovala je prezentaciju i radionicu u četvrtak 21. maja u 18 časova u prostorijama Udruženja “Most”. Tom prilikom osvrnuli su se na dvije teme:
Socio-politički aspekt: Zašto da sami gajimo hranu i osvrt na naturalnu trgovinu/razmjenu dobara i Urbana agrikultura: Pogled sa balkona. U okviru teme, pomenute su i prednosti i mane moderne komune. Učesnici radionice pripremili su rasadnik za urbanu sredinu. Na poklon su dobili saksiju sa zasađenim sjemenom. Za kraj radionice saznali smo više i o novom biltenu UG “Bez granica Banjaluka” – Priručnik za preživljavanje u urbanoj sredini “PUS”.

Kao što bi rekao Oscar Wilde:

“Meni izgleda da gledamo u prirodu previše, a živimo s njom premalo.”

Sve više uviđamo koje su posljedice otuđenja čovjeka od prirode. Ovom radionicom htjeli smo ohrabriti ljude da naprave male promjene u svom životu koje će pozitivno uticati i na njihov život i život ljudi u njihovoj blizini.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” images=”795,796″ layout=”3″ gallery_style=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]
[/vc_column][/vc_row]

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.