Skip to main content

U subotu 17.03.2018. ni kiša nas nije spriječila da realizujemo naš plan da idemo na izlet u Banjaluku. Izlet je bio zamišljen tako da se spoji zabava i edukacija. Odlučili smo se za posjetu Dječije pozoprištu RS, robnoj kući Boska, kinu Palas, Muzeju savremene umjetnosti RS. Ono što smo zamislili to smo i ostvarili. Dječica su se zabavljala, a u isto vrijeme i učila.

*U Dječijem pozorištu RS smo imali priliku da se upoznamo sa scenografkinjom Berinom, koja nas je provela kroz prostorije Dječijeg pozorišta i pokazača nam muzej lutaka. *U poznatoj banjalučkoj robnoj kući Boska, smo imali priliku da na dobro poznatom trećem spratu uživamo u druženju uz sokić i društvene igre.

*U kinu Palas smo pogledali 3D film, Vampirka. *U Muzeju Savremene umjetnosti smo imali priliku da pogledamo izložbu radova Petra Lubarde, poznatog Jugoslovenskog slikara.  Putovanje sa vršnjacima, zabava, učenje, posjeta mjestima na kojima nikada prije nismo bili… Sve to spada u iskustvo koje će djeca zauvijek pamtiti i znanje koje su stekli će izgraditi još bolju podlogu za nova znanja koja ih čekaju iza ugla. Imaće priče koje će moći ispričati odraslima, prijateljima, bakama i dekama.

Bitno je za dječicu da im se stvaraju uspomene koje će ih podjsećati na predivne trenutke iz djetinjstva. E to je bio glavni cilj ovog izleta. Sreća koja se ne zaboravlja… 🙂

Close Menu

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.