Skip to main content

CEFE BiH uz podršku predsjednika Republike Srpske i jedinica lokalne samouprave, uključujući i opštinu Gradiška, implementira „Model integrisanog samozapošljavanja MODIS“ koji integriše već postojeće vladine i nevladine instrumente u sistem podrške preduzetništvu i zapošljavanju. Udruženje Most kao lokalni partner poziva prvenstveno mlade sa područja Opštine Gradiška da se prijave na poziv i iskoriste priliku za sticanje poslovnih vještina koje prenose iskusni predavači, te i eventualnu finansijsku podršku u realizaciji svojih ideja.

Korisnicima podrške biće pružena pomoć u osmišljavanju, planiranju i pokretanju preduzetničkih djelatnosti. Za sve korisnike obavezno je učešće na radionicama i konsultacijama u trajanju od 5 do 10 dana, u zavisnosti od poslovne ideje. Za one korisnike koji uspješno završe kompletan proces biće obezbjeđena podrška u pristupu postojećim sredstvima za podršku, kao i finansijska naknada za pokrivanje troškova registracije male preduzetničke djelatnosti u nadležnoj opštini.

Radionice i konsultacije će biti organizovane u toku februara i marta u opštinama Gradiška, Laktaši i Kozarska Dubica, a otvorene su i za korisnike sa područja opština Kostajnica, Srbac i Banja Luka. Zainteresovani iz drugih opština se mogu takođe prijaviti a podrška će im biti pružena u skladu sa mogućnostima.

Ovaj poziv otvoren je za sve osobe sa ovog područja koje imaju poslovnu ideju koju žele pokrenuti i registrovati vlastitu preduzetničku djelatnost.

Više informacija možete dobiti na 066 089 379 (od 10:00 do 15:00) a možete nas kontaktirati i e-mailom na cefebih@gmail.com. Aplikacioni formular možete preuzeti na ovom linku a predati na pomenutoj e-mail adresi, u kancelariji 32 Opštine Laktaši i u prostorijama Biznis inkubatora Gradiška – Vidovdanska 7, 3. Sprat.

Krajnji rok za predaju aplikacija je srijeda 15. februar u 16:00 časova.

Close Menu

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.