Skip to main content

Ovo ljeto posvetili smo sportu. Budi muško klub Gradiška započeo je sportsku priču organizovanjem turnira u odbojci na koji su se naši volonteri rado odazvali. Ubrzo nakon toga pomislili bismo da bi bilo lijepo lokalnoj zajednici ponuditi raznovrsne sportske sadržaje, za svakoga po nešto. Željeli smo i promovisati korištenje parka ispred našeg Udruženja.

Brankica Skenderija iz Life centra obradovala nas je intezivnim kardio treningom, a Vera i Lljiljana iz Plesnog studija Dance step predstavile su nam plesni fitnes. Bilo je zabavno i raznovrsno uz različite ritmove i koreografije. Nismo preskočili ni vježbe fleksibilnosti i oblikovanja sa Ljiljanom i Verom.

Znamo da su neke od dobrobiti yoge: pravilno držanje, gipkost, snaga, pokretljivi zglobovi, snažne kosti, bolja cirkulacija.. Pozvali smo Slađanu Bruić (učiteljica yoge u Life centru) da nam održi čas u parku i to u jutarnjem terminu.

Završili smo ljetni projekat novom vrsom plesnog fitnessa-Urbhanize, koji se bazira na savremenim i urbanim pokretima street dance-a i hip-hop-a, sa dodatkom kardio elemenata iz pakistansko/indijskog tradicionalnog plesa Bhangra.

Close Menu

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.