Skip to main content

 

I ove godine, udruženje Most je kao članica Mreže omladinskih centara za animiranje, razvoj i trening Republike Srpske – M.O.C.A.R.T. učestvovala na 7. Konferenciji omladinskog rada koju su organizovali Sekretarijat Mreže omladinskih centara za animiranje, razvoj i trening Republike Srpske ,,Perpetuum mobile – Insitut za razvoj mladih i zajednice” Banja Luka i Mreža M.O.C.A.R.T. Republike uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske.

Tema ovogodišnje ,,KORA 7” bila je prilike za mlade i prenošenje pozitivnih primjera iz prakse omladinskog rada iz regiona i Evropske Unije.

Osim toga, Mreži M.O.C.A.R.T. Republike Srpske ugostila je predstavnika Međunarodne kancelarije za mlade pri Nacionalnoj agenciji Belgije za francusko govorno područje, koja je u sastavu Federalnog ministasrtva Valonija – Brisel, gospodina Thierry-a Doufour.

Pažljivo osmišljen program, panel sa donatorima, inspirativni govori mladih u okviru T.A.L.K.S. platforme slobode govora samo su dio aktivnosti koji su predstavljeni tokom trodnevne konferencije. Osim toga, predstavljeni su predlozi saradnje omladinskih centara na regionalnom, državnom i lokalnom nivou.

 

Dio slika i teksta preuzeti sa website-a Perpetuum mobile.

Close Menu

office@nvomost.org

Tel/fax: +387 (0)51 816 401


Spomen park slobode, 78400 Gradiška, RS, Bosna i hercegovina

Sva prava zadržana. Udruženje Most.